Josefin Nilsson

Sista måndagen i september
Måndagen den 30 september 2019. Alltså hur sjukt är det inte att hela september redan har passerat?! Jag känner verkligen att jag inte har hängt med i det höga tempot som dagarna har gått i. Men så är också det enda jag gjort hela månaden att jobba, bortsett från veckan jag var i Kroatien. Inte för att jag klagar, jobbet är riktigt kul och det var även resan, men jag känner inte direkt att jag hunnit med att göra något annat.
  (null)
En väldigt mycket varmare måndag för två veckor sen i Kroatien.
 
Denna måndagen har spenderats på jobbet 07-16, med ett avbrott för ett tandläkarbesök efter lunch. För min del kommer det bli en lugn vecka nu då jag fått tre praktikanter som ska jobba på i stallet. Så med tanke på att jag är van vid att göra allting själv så får jag nu mest kämpa på med att hålla dom sysselsatta under de där 8 jobb-timmarna. Jag skulle nog inte säga att jag trivs i rollen som "boss", inte alls faktiskt... Att vara min egen chef när jag är på jobbet helt själv stormtrivs jag med, då jag kan göra allting i min egen takt och planera dagarna utifrån hur jag vill ha det. Men att styra över alla andra och hela tiden behöva säga "gör detta..." eller "städa lite där..." för att sen behöva ha någon som skuggar mig så fort arbetsuppgiften är slut, det trivs jag inte alls med. Känner mig som en riktig diktator.

(null)
 
Har sen jag kom hem fått i mig lite mellis, och tänker nu bege mig mot duschen för att förhoppningsvis återfå lite värme. Vet inte vad som har hänt men den senaste tiden har jag blivit så extremt frusen, inte minst efter jag ätit (vilket känns så ologiskt). Så jag går liksom runt och är iskall mer eller mindre dygnets alla vakna timmar. Hoppas att det bara är något tillfälligt som försvinner efterhand som jag vänjer mig vid det här höst-rusket.
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra måndag och start på veckan, vi ses, kram!