Josefin Nilsson

Catch up; isklumpar & lerinpackning deluxe
Med dubbla tjocktröjor och en stor filt har jag nu landat vid datan för första gången sen onsdagen förra veckan. Tiden har sprungigt iväg och helt ärligt så har jag inte orkat kolla varken datan eller bloggen när jag kommit hem från stallet. Det har varit långa intensiva dagar hela förra veckan och ännu är det inte slut. Förkylningen trycker på som bara den och tillsammans med det kalla blåsiga vädret känner jag mig mer eller mindre som en isklump stora delar av dygnet. Men trots allt detta så vore det fel att klaga, hästarna ger så mycket energi så det känns ändå värt det tusen gånger om.

(null)

(null)
 
Helgens tävlingar gick bra, och framför allt kände jag att jag hade läget under kontroll hela tiden (till och med under framhoppningen) vilket var otroligt skönt! Dessutom har hästarna i det stora hela hoppat bra, så då är alla nöjda. Denna veckan började jag med att hänga över unghästarna som håller på att ridas in (gick superbra!), därefter har dom vänt upp och ner på boxarna som var fixade till hästarna som kommer hem inatt, mer mockning till mig... Jag har trimmat en häst som var riktigt fin, och klippt en annan så att jag fick hår som kliade över allt (bokstavligen talat). Och sen avslutade jag dagen 16:30 med att spola av ponnyn som dagen till ära tagit sig en lerinpackning deluxe, vi båda avslutade dagen ordentligt blöta. Ja en ganska bra start på veckan helt enkelt.
 
Jag har nu jobbat 6 dagar i sträck och har lika många kvar innan jag tar helg nästa måndag. Utöver jobbet hade jag velat träna en hel del denna veckan för att komma i form inför resan, men min kropp verkar inte riktigt vara med mig på det. Istället tänker jag passa på att vila upp mig ordenligt. Trycka i mig en massa bra mat och sova, det behövs.
 
Har ni haft en bra helg och start på veckan? Vi ses imorgon, kram!