Josefin Nilsson

En liten catch-up
Solen har gått ner och jag är hemma igen efter en lång dag i stallet, eller stallen. På ett sätt så känner jag att jag nu verkligen börjar komma igång efter lite mer än en och en halv veckas jobb, samtidigt som det börjar kännas i kroppen lite. Det blir ju trots allt en hel del boxar mockade varje dag, och mycket springande fram och tillbaka. Tillsammans med bockande vilda hästar så blir musklerna trött, speciellt den muskeln som jag har haft massa problem med tidigare. Men det kommer gå bra ändå.
 
Sen jag var inne här sist i måndags så har jag och 4-åringen på jobbet gjort framsteg. Vi kommer jobba vidare en hel del under de kommande veckorna och det ska bli kul att se hur han utvecklas. Hingsten däremot, han har gått för långt nu. Efter tisdagens bravader med både en tjej som är där och hjälper till och chefens fru så är det nu bestämt att han inte kommer få fortsätta sitt liv som hingst. Han är helt enkelt en fara för allt och alla, och kommer därför kastreras så fort som möjligt.
 
Emil i måndags.
 
En annan som är vår-pigg är killen på bilden ovan. I måndags bockade han hela vägen upp till ridhuset/ banan, så han fick springa av sig på linan i 10-15 minuter innan jag ens kunde gå in på banan och sitta upp. Men sen var han superfin! Under tisdagens hoppträning var det något seg-startat men när vi kom igång så blev han så pigg och det kändes så lätt, duktig!
 
 
Två screen-shoots från den långa banan under träningen i tisdags, hinder ligger någonstans runt 1,10m.
 
I onsdags joggade jag Emil ett lätt pass på banan med en bra känsla. Riktigt fin och avspänd, och avslutade det hela med att skritta en sväng i skogen. Idag har han fått vila och jag passar på att bara ta det lite lugnt för att ladda upp med mer energi, jag har trots allt nästan en hel månad kvar att jobba innan jag tar ledigt.
 
Har ni haft en bra vecka så här långt? Ha en superbra kväll, vi ses igen imorgon, kram!