Josefin Nilsson

catch up; en död dator senare
Godmorgon måndag morgon!
 
Solen skiner och det är inte ett enda moln så långt ögat kan nå, riktigt underbart. Blir det bara lite varmare så tänker jag nog gå ut och sola lite. Tacksam för det fina vädret nu när jag är ledig och klantade till det ordentligt igår. Min stackars MacBook är för tillfället helt död efter att jag råkade slå till ett glas vatten som stod bredvid den. Innan jag hann inse att glaset vält så var hela tangentbordet blött och datan slockna... Har jag riktig tur så torkar den och har klarat sig utan inre skador, och startar som vanligt när jag får prova det på onsdag. Men sannolikheten är nog större att den kommer behöva skickas på lagning, typiskt!
 
 
Finns inte så mycket att göra åt det problemet nu mer än att vänta, så jag får helt eneklt sysselsätta mig med något annat på mina lediga dagar nu. Planen för idag är att jag som sagt ska njuta av det fina vädret. I eftermiddag cyklar jag ut till stallet för att fixa hos Emil. Hoppade honom några språng i paddocken igår och han var riktigt fin! Idag får han vila och sen trimmar vi imorogn inför onsdagens tävling.
 
Kvällen avslutas sen med att vi åker in till Lund och äter på Rosegarden för att fira pappa som fyller år idag. Där har vi min måndag, en lugn sådan men det är skönt. Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan, kram!