Josefin Nilsson

VM-stjärnan har landat hemma!
För en vecka sen längtade jag så mycket efter hösten, med kalla mornar, regniga dagar och natur som går från grön till färg-glad. Då var jag med Emelie hos Emil vid kl 19 på kvällen och red i t-shirt i kvällssolen. Idag känns det vädligt långt borta med tanke på hur grå himmeln är, hur mycket det blåser och hur kallt det är. Med andra ord är den där efterlängtade hösten äntligen här, och hur mysigt jag än tycker att det är så lär jag ha tröttnat på blåst, regn och att inte kunna se solen under dygnets alla timmar innan veckan ens är slut. Samtidigt är jag väldigt glad att de där månaderna av 30 graders värme (eller mer) är slut, det är trots allt mindre jobbigt att jobba i det här klimatet.
 
Lätt en utav mina favoritbilder från förra hösten, med min favoritponny!
 
Jag har dock inte hängt upp mig på något mindre fint väder denna onsdagen. Ska jag vara helt ärlig så finns det ingen energi till att vara besviken på vädret. Energikontot börjar verkligen ta slut nu efter allt jobb, hur kul det än är så ser jag nu fram emot måndag då jag ska ta sovmorgon för första gången på 3 veckor. Men innan dess ska jag passa på att mysa lite med VM-stjärnan som kom hem idag, Cold Play. Han har godis i mängder nu att äta efter allt han har fått från människor i vår omgivning, tror dock inte att han blir särskilt ledsen, han älskar uppmärksamheten och godis tackar han aldrig nej till. Och sen ska alla de andra hästarna igång till 100% igen, om bara 2 veckor åker chefen och en (kanske några mer) utav hästarna till Jönköping för Elmia Horse Show, och i nuläge är de väl inte direkt tävlingsredo. 
 
Men nu får det vara färdigpratat om både vädret och jobbet. Jag ska ta en sväng i duschen, äta lite mat och sen ha ett par lugna timmar innan det är dags att sova. Imorgon är en ny dag och då är det full fart igen. Hoppas att ni har haft en superbra onsdag, vi ses, kram!
Matilda Berlin

Hoppas du har lite mer energi idag vännen! STOR KRAM <3

Svar: Tack! Ja idag är jag fylld med energi igen! Kram <3
Josefin Nilsson

Yasmine

Njut av sovmorgonen och lycka till med allt jobb! :)

Svar: Det ska jag verkligen göra när det väl är dags :D tack, hoppas att du har en riktigt bra dag framför dig :)
Josefin Nilsson

Emma Engström

Man får verkligen se tillbaka och uppskatta den fina sommar vi haft! Kram

Svar: Ja eller hur, den har varit helt fantastisk! Kram <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress