Josefin Nilsson

Vad tyckte jag om gårdagens träning?
Fick ett önskemål om jag inte kunde berätta lite mer om gårdagens träningspass på gymmet. Så sjävklart ska jag göra det. För lite mer än ett år sen fick jag och Thea den briljanta idén att prova boxning på gymmet dagen efter att jag kom hem från 2 veckor i USA. Det hade kunnat bli en riktig succé men med den jetlagen jag hade så kände jag mig mest bara överkörd av alla supervältränade människor som var där. Sen dess har det inte blivit någon mer boxning...
 
 
...fram tills igår. Nu när min kropp äntligen är så pass sammanhängande igen, efter vårens alla skador, så var jag så sugen på att ge det ett nytt försök. Så när jag satt på flygplatsen och skrollade igenom Actic's app och hittade en annan form av boxning så kände jag att det var värt att ge det ett försök. 
 
På hemsidan beskrivs klassen som: "En gummibandsklass som ger oss kraften och attityden från boxningen genom grundslag och sparkar med motståndet av bandet. Detta varvas med strykemoment som främjar en funktionell och rörlig kropp - kryddat med låg- och högintensiva konditionsövningar"
 
Och oj vad jag är glad att jag gav det en ny chans för det var verkligen galet kul! Till skilland från den vanliga boxningen där man slår på något/ någon så jobbar man bara med sig själv här. Vilket gör att det går att anpassa hur hårt man tar i, superbra för mig som håller på att återhämta mig efter skador. Det blev trots det ett svettig, tufft men fruktansvärt kul pass och jag kommer lätt att fösöka få in det i planeringen mer under hösten/ vintern. Kan verkligen rekommdera er att testa det!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress