Josefin Nilsson

Ut i naturen
Godmorgon!
 
Klockan är snart 8 och jag har varit vaken ett bra tag. Vanligtvis vaknar jag ju tidigit av mig själv men efter att ha haft ledig med sovmorgon så pass länge nu så har jag vant om mig. Så för att försiktigt ställa om mig inför nästa vecka så lät jag väckarklockan ringa kl 7 imorse. Det finns säkert många som tycker att det inte finns så himla mycket saker man kan göra så pass tidigt på en lördags morgon men för mig är det nog bland de mest produktiva timmarna på dygnet, de där timmarna innan alla andra vaknar. Så med ljusslingan tänd har jag tillbringat lite drygt en timme med datan i sängen, redigerandes på ännu en film från resan.
 
Nu ska jag ta en runda med Tage och efter det blir det frukost. I förmiddag är sen planen att rida ut Emil en runda. Än så länge har jag bara skrittat av honom lite i skogen bredvid stallet, samt varit med som sällskap när Emelie ridit ut honom. Men idag tänker jag att vi ska prova att rida ut en liten runda. Han känns så pass lugn och trygg i sig själv nu så jag tror att det ska gå bra. Det som har varit problemet innan har varit att han har spänt sig något extremt, låser sig då i hela kroppen och sen expolderar han och är helt omöjligt att få kontakt med. Men som sagt, han har verkligen växt i sig själv mycket under sommaren och är mycket lgunare och tryggare i sig själv så det ska nog gå bra. Vi tar det såklart lugnt nu första gången!
 
Med Pelle var det ju verkligen tvärtemot, där red jag ut mer än vad jag var på banan majoriteten av alla åren. Kan verkligen sakna att vara ute i skogen, på fälten och i backarna och variera fullt ös med seriösa pass.
 
Och i eftermiddag åker jag och mamma på en shoppingtur till Malmö. Det lär ta sin tid men förhoppningsvis hittar vi det vi letar efter. Så där har vi min lördag, en ganska fullbokad sådan, men det är skönt som omväxling till veckan som har varit extremt lugn i övrigt. Hoppas att ni har en riktigt bra lördag framför er, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress