Josefin Nilsson

Mot VM!!
Hallå!

Hur är det med er denna söndag? Det som snurrar i majoriteten av allas huvud just nu är antagligen inte vad som händer idag, hände igår eller kommer hända imorgon, utan alla politik som kommer med valet idag. Mem för min del så får röstandet vänta tills i eftermiddag/ kväll. För något som min världs kretsar runt minst lika mycket (om inte mer) än dagens val är VM i hoppning. Efter ändrade flygtider så fick även jag ändra om mitt söndags-schema och tillbringar nu hela denna dagen i stallet. Cold Play som ska gå VM åkte precis iväg ner mot Europa där de möter upp de andra hästarna som flyger på tisdag (?).

(null)

Så nu är det i vanliga ordning jag och de övriga hästarna kvar. Några ska promenera på bandet, både dom och jag ska äta lunch och sen ska jag och en utav unghästarna ut på en tur, innan jag avslutar den här dagen på jobbet. I eftermiddag ska Emil ridas ett pass och efter gårdagens tur ute som gick superbra så tror jag att vi gör likadant idag. 

Sen väntar en lugn kväll och det ska bara bli skönt. För imorgon då börjar VM veckorna för min på riktigt och jag är så redo för tre veckor fyllda med 100% häst! Ha en riktigt bra söndag, vi ses, kram!
My Nordqvist

Så himla häftigt och jobba i den atmosfären och med en riktig VM häst :D Dröm!!

Svar: Ja det är verkligen en dröm att få jobba med de här teamet som utöver bra prestationer även är helt fantastiska människor, och hästar såklart <3
Josefin Nilsson

Emma Engström

Åh wow så häftigt med VM! <3

Svar: Ja verkligen! Det ska bli otroligt kul att följa hela VM:et och se hur långt det räcker :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress