Josefin Nilsson

Fredags feeling
Fredag och den där saknade enegin som jag skrev om i onsdag har jag lyckats hitta igen. Jag har ingen aning om vad som hände natten mellan onsdag och torsdag men när jag vaknade så var jag full-laddad med energi igen. Om det beror på att jag sov en timme längre eller om det finns någon annan mysitisk anledning har jag ingen aning om, men enegin är tillbaka och det är det enda jag bryr mig om. 
 
Hela teamet är som sagt återigen hemma och det mesta är som vanligt igen. Lite fler intervjuer, människor som kommer förbi och säger grattis, och kameror åt alla möjliga håll. Men samma härliga människor och hästar, så stämningen är med andra ord på topp! Då gör det inte så mycket att tiden springer iväg och det blir många fler timmar på jobbet än vad det borde vara. För det har det blivit både igår och idag, men det är helt okej.
 
Här har vi honom, VM-stjärnan, Cold Play
 
Klockan är nu snart 18 och jag har mer eller mindre bara landat här hemma efter jobbet. Lite kvällsmat ska ätas och efter det åker jag direkt vidare till nästa stall och Emil. Min tanke är att trimma ett pass, antagligen i ridhuset, med lite bommar och kanske studs. Det blir kul! Och efter stallet ska jag sen bara ha ett par lugna timmar hemma innan det är dags att sova, ingen party-fredag för min del, men det gör verkligen ingenting.
 
Imorgon väntar näst sista jobbdagen på den här perioden, VM-perioden. Men mer om morgondagen imorgon. Hoppas att ni har haft en superbra fredag och har en bra helg framför er, vi ses igen imorgon, kram!
emelie andersson

så himla söt! :)

Svar: Ja visst är han :)
Josefin Nilsson

Emma Engström

Underbart när stämningen är så på topp! :D

Svar: Ja verkligen så himla skönt! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress