Josefin Nilsson

En riktig fixar fredag
Godmorgon!

Fredag och trots att jag är ledig så sitter jag på bussen redan nu, 08:10. Ett pass på gymmet väntar även om jag ännu inte riktigt har bestämt mig för om jag ska träna ett grupp-pass eller köra mitt egna. Väntar med att bestämma det tills när jag är framme. I vilket fall som helst så ska jag passa på att kolla upp en vaccination efter passet när jag ändå är i stan. Om jag har förstått det hela rätt så måste jag snart ta den sista sprutan för att ha ett långvarigt skydd men precis under de veckorna när det verkar vara aktuellt att ta den så kommer jag vara helt låst till jobbet. Så nu är frågan om jag kan ta den nu eller om det går att vänta längre. Det lär ju lösa sig i alla fall.

(null)
Sist jag vaccinerade mig var det för resan, nu är det för att slippa en massa sprutor inför framtida resor.

Resten av min fredag ser ut att bli ganska lugn. Tanken var att jag skulle träffa Thes och Jonna ikväll men nu hade de fått ändrade schema så det får bli en annan gång. Istället sparar jag nog passet med Emil till lite senare i eftermiddag/ kväll då det kommer bli varmt även idag. Eller ja, varmt är väl relativt, 22 grader och normal svensk sommar... Också ska jag hämta hem favorit Tage!

Juste utvärdering av vad jag tycket om gårdagens pass på gymmet, som jag provade för första gången igår, kommer under eftermiddagen. Så vi ses senare, ha en riktigt bra fredag, kram!
Dixi Wonderland

Hoppas att det gick bra på gymmet och trevlig helg :)

Svar: Det gjorde det verkligen! Tack, ha en riktigt bra helg du också :)
Josefin Nilsson

Matilda Berlin

Hoppas verkligen du får en fantastisk Fredag vännen <33

Svar: Tack detsamma fina du! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress