Josefin Nilsson

En mer intensiv dag än planerat
Den där lugna eftermiddagen och kvällen igår blev allt annat än lugn. Direkt efter jobbet körde jag vidare till Emil för att rida ett pass. Han var riktigt pigg och taggad igår och vi fick till en bra känsla, duktig! Därefter hade jag 30 minuter på mig att ta mig hem, duscha och äta innan jag och mamma blev upphämtade av pappas syster och vi åkte vidare till Helsingborg för att se en innebandymatch. Något stressigt blev det men det var det värt för vi hade en bra kväll och det var kul att få se en match igen.
 
 
Hej förresten!
 
Hela torsdagen har snart passerat förbi och jag har haft fullt upp. Fyra hästar är ridna på jobbet, vissa finare än andra. Den första får inga plus-poäng efter dagens alla cirkuskonster, men till sist fick vi ordning på det och kom runt den tänka turen. Hingsten var lite seg till en början men sen riktigt fin, verkligen så kul att rida honom! De övriga två går det inte att klaga på, de jobbade på i ett bra tempo genom hela kroppen och lyssnade på alla signaler från mig.
 
Eftersom min lugna plan igår inte blev som jag hade tänkt mig (även om det blev superbra ändå!) så valde jag att göra ingenting idag istället. Och det var nog längesen jag sist uppskattade att sitta i köket, och bara titta ut genom fönstret, så här mycket. Precis vad jag behövde idag för att ladda upp med ny energi för fyra hästar imorgon igen, och sen fortsätter det i samma tempo i helgen.
 
Så nu ska jag fortsätta den här kvällen framför det sista av dagens tv-sändning från VM i dressyr innan det är dags att sova. Hoppas att ni har haft en superbra torsdag, vi ses igen imorgon med bättre uppdatering, kram!
 
Bild på stallet lilla söta b-ponny, lika busig som han är söt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress