Josefin Nilsson

A dream & a job or both
Godmorgon!
 
Dagarna har sprungigt förbi, eller ja kanske inte riktigt ändå. På ett sätt flyger tiden framåt samtidigt som en del dagar känns så himla långa. Mer som flera dagar än bara en. Efter att ha jobbat 15 dagar i sträck nu så känner jag att det är helt okej att vara vilsen på dagarna. Däremot vet jag att det nu börjar närma sig slutet av den här jobb-perioden, VM-tiden. Delas för att de där 19 dagarna i sträck snart når sitt slut, dels för att tävlingarna på som visats på TV nu är över, men mest av allt för att mitt team sakta men säkert kommer tillbaka hem en efter en.
 
Och så stolt jag är över dom de deras prestation under detta VM:et (och såklart även säsongen överlag innan som varit galet bra). Ett VM-silver i lag och en 8:e plats individuellt blev det för min chef (Fredrik Jönsson) och Cold Play. De har verkligen visat alla att de hör hemma på den nivån, att de är en del av den absoluta världseliten genom att prestara den ena rundan efter den andra på topp-nivå. Jag är verkligen så himla stolt över dom, och otroligt glad över att jag får vara med på resan som en del av deras team. Det om något är fruktansvärt inspirerande!
 
 
 
 
 
Om vi ska hoppa tillbaka till denna tisdagen. Som ni antagligen redan har räknat ut så jobbar jag idag också, och det är det jag gör när du läser detta inlägger. Efter extremt dålig uppdatering nu ett tag så tog jag tag i bloggandet under kvällen igår, så detta inlägget är med andra ord tidsinställt. Men det går ju lika bra för det. Exakt vad som kommer hända på jobbet idag är något oklart i skrivande stund. Eventuellt blir det att jag rider någon häst, kanske de rids av min chefs fru som jag hämtade hem igår. Vi får se hur planen ser ut under dagen.
 
Vad jag däremot vet är att jag i eftermiddag/ kväll ska till Emil för att rida honom ett pass. Det ska bli riktigt kul! Och sen är min plan att ha en lugn kväll där jag ska passa på att sova tidigt, precis som alltid annars. Chansen att jag lyckas bli klar för att somna tidigt är dock väldigt liten. Jag tror helt seriöst att det är min plan varje dag, men det inträffar kanske i bästa fall 1 utav 7 dagar i veckan, men försöka går ju alltid... Jag hoppas i alla fall att ni har en riktig super-tisdag framför er, vi ses, kram!

Yasmine

Så häftigt att få vara en del av något så stort! <3

Svar: Ja verkligen superkul och som du skriver häftigt! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress