Josefin Nilsson

1,5 månad där & 3 veckor här
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
1,5 månad borta på andra sidan jordklotet.
 
15 september och nästan en hel månad har hunnit flyga förbi sen jag landade i Sverige efter sommarens äventyr. 3 veckor sen mina dagar gick ut på att leta vilda djur, bada och göra den ena saken efter den andra som jag aldrig trodde att jag skulle göra. 3 veckor har jag nu tillbringat med att fylla ut mina dagar med så mycket häst som det bara är möjligt att få in på 24 timmar. Det känns verkligen så sjukt att det "bara" har gått 3 veckor, tiden har liksom flugit förbi, samtidigt som sommarens resa känns så långt borta, nästan overklig.
 
Det var ett äventyr för livet, men nu fortsätter livets äventyr här hemma precis som det har gjort under den senaste månaden. Det är kanske inte lika äventyrligt, inte det minsta helt ärligt, men vardagen jag har nu sätter grunden för framtidens äventyr. Att mocka boxar och sköta en massa hästar har aldrig tidigare känts så rogivande och för första gången på väldigt länge känner jag mig otroligt lugn och nöjd med min tillvaro, jobb och vardag. 
 
(null)
Gårdagens (något) närgångna "mockningshjälp"
 
Det är lördag och om några timmar har jag tagit mig igenom de första 7 dagarna av den här jobbperioden, och det har inte känts det minsta jobbigt. Men det är kanske så det är när man älskar det man göra. Kanske ligger det något i de där citaten om att "...jobbar du med det brinner för så kommer de aldrig att behöva jobba en enda dag.". Det kanske är precis så det är ( men antagligen kommer jag att få äta upp just den meningen om sådär 1,5 vecka när kraften börjar ta slut och det bara är ett fåtal dagar kvar av den här 19 dagars perioden...)
 
I det stora hela kan jag väl sammanfatta det med att jag har en bra lördag, och det hoppas jag verkligen att ni också har. Vi ses senare under dagen när jag är hemma igen. Ha det bra, kram!
Matilda Berlin

Men alltså åhhh! Jag MÅSTE verkligen dit någon gång i mitt liv <33

Svar: Ja det tycker jag verkligen att du ska! Både Australien och Bali var helt fantastiskt <3
Josefin Nilsson

Emma Engström

Åhh dit vill man ju!! Kan tänka mig att tiden nästa flyger iväg :D

Svar: Ja det var verkligen så underbart! :D
Josefin Nilsson

Maria Pettersson

I bland är det skönt att komma tillbaka i rutiner igen :)

Svar: Ja verkligen, speciellt när du trivs med dina vardagsrutiner :)
Josefin Nilsson

Sarah

Så roligt o spännande du har haft de på din resa :)

Svar: Ja det har verkligen varit helt oförglömligt på alla tänkbara sätt :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress