Josefin Nilsson

3 veckor i sträck, check!
Hej!

Hur är det med er idag? Själv mår jag bra borträknat förkylningen som jag dragit på mig. Jag sov verkligen som en stock fram tills när klockan ringde imorse och flög sen upp ur sängen. Visserligen är jag något trött men med helt ok väder så njuter jag nu av en sista dag med hästarna här innan jag tar några dagar/ vecka välförtjänt ledighet. Tre veckor, 21 dagar, i stäck av jobbande har minst sagt varit intensivt både för kroppen och huvudet men der har också varit fruktansvärt kul att få vara med om det här. Att på riktigt ha varit en del av VM teamet och få se och höra allting på så nära håll. En riktig upplevelse även om jag hela tiden varit hemma i Sverige.

(null)

(null)

Igår firande vi VM-silvret, den individuella 8:e platsen och prestationen i sin helhet här i stallet, hela teamet, hästägarna och chefens familj. En riktigt härlig kväll på alla sätt. Och som sagt, riktigt kul att få vara en del av!

Jag har ett par timmar kvar på jobbet och sen planerar jag en riktigt lång dusch följt av en lugn kväll. Det ska bli riktigt, riktigt skönt! Och sen ska jag ta tag i att fixa med bloggen med allt som har blivit missat nu under VM. Så snart återgår uppdatering till det normala igen. Men nu några timmar till på jobbet. Ha det riktigt bra, vi ses, kram!