Josefin Nilsson

Vad ska jag välja?
Godmorgon!
 
Har ni haft en bra start på denna fredagen? Jag började min dag redan kl 06 imorse med frukost, trots att jag är ledig idag. Då jag behöver en bil under dagen så körde jag mamma till jobbet, och passade då på att köra ett pass på gymmet när jag ändå var i stan. Så nu är klockan 10:30, jag är hemma igen (och har varit det ett tag) och ska om en liten stund styra bilen mot min massör. Utöver dagens besök hos massören så har jag inga större planer. Jag ska till stallet i eftermiddag för att mocka och fixa lite med Emil men det blir ingen ridning idag då jag blir lite behandlad idag och han fick en behandling igår.
 
Men fram tills när jag ska iväg så håller jag just nu på att jämföra lite olika Iphone's. Min mobil har levt sitt egna liv ett bra tag nu, och jag var väl egentligen sugen på att byta ut den redan innan sommaren, men så kändes det lite onödigt att resa iväg med en helt ny mobil om jag hade tappat den, den hade gått sönder eller något hade stulit den. Nu har dock min Iphone 5s gett upp helt och batteriet tar slut direkt, den hänger sig konstant och touchen slutar fungera med jämna mellanrum. Så med andra ord är det dags för en ny nu! Jag är dock inte super sugen på att lägga över 10 000 på en mobil, så det står mellan Iphone 7 & 8, har ni några tips, vilken ska jag välja?
 
 En utav sommarens favoritbilder, tagen med min slitna Iphone 5s
 
Annars har jag inga större planer för den här fredagen, utan jag ska mest bara passa på att vila idag också. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och det ska bli riktigt skönt att komma dit igen efter snart en veckas ledighet. Har ni några roliga fredags-planer? Jag hoppas i alla fall att ni får en superbra dag, vi ses senare, kram!
 
Angelica Wåhlin

Alltså, jag älskar ju min 8a!

Svar: Tack så mycket för tipset! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress