Josefin Nilsson

Tiden springer på...
...och jag försöker hänga med i samma tempo. Veckorna blir sällan exakt som planerat och denna är inget undantag. Med lite mer jobb än tänkt och lite längre dagar än planerat har jag landat hemma. Orken som var som bortblåst i måndags är återfunnen igen men helt hundra fräsch känner jag mig ändå inte. Det har blivit väldigt mycket jobb de senaste två månaderna och kroppen som ännu inte är tillbaka i form har inte den energin eller styrkan som jag hade önskat. Med 12 hästar ridna och 40 boxar mockade förra veckan från torsdag till söndag så var jag helt urladdad i måndags. 
 
Och nu är jag igång igen, och har varit två dagar. Det känns i musklerna, framförallt mage och rygg som ännu inte återhämtat sig från vårens stora skada. Men någonstans där mitt i att tiden springer iväg och kroppen inte riktigt hänger med så är det ändå bra, jag gör ju trots allt något som jag verkligen trivs med. Då är det ändå okej att stå 3 timmar extra i ett ridhus, även om bloggen blir den lidande delen i det hela.
 
Jag skulle vilja lova att uppdateringen kommer att bli bättre imorgon. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag att den kommer lunka på likadant ett tag till nu. Någonstans finns ändå inspirationen till att skriva men för tillfället finns inte tiden, eller så är orken helt slut så att orden inte kan komma ut ur huvudet. Oavsett vad så har jag inte glömt bort bloggen, mer uppdatering kommer, det får bara ta lite tid så att livet kommer ikapp. Så fram tills dess får ni ha det superbra, kanske vi ses imorgon, kanske om några dagar. Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress