Josefin Nilsson

När tiden och tekniken försvinner
Solen har gått ner för längesen och denna onsdagen är snart över. Jag var uppe tidigt idag också och har hunnit med en hel del. Dock har det blivit alldeles för många timmar framför min data. Som jag skrev förra veckan så behöver jag verkligen en ny mobil, vilket jag också köpte i helgen, men innan jag vågar börja använda den så måste jag se till så att alla mina bilder och filmer är sparade. Det här med Icloud har fungerat superbra för mig med att alla bilder automatiskt hoppar in på datan och sen sparas där oavsett om jag tar bort dom på mobilen eller inte, fram tills i somras mitt under vistelsen i Australien när det helt plötsligt slutade. Trots många samtal med Apple så förstår jag verkligen ingenting av hur det här med Icloud fungerar, eller varför det nu inte fungerar på samma sätt som tidigare... Men ja, nu har jag lyckats få över i stort sett alla mina tusentals bilder och filmer till en hårddisk där de lever säkert, så får jag försöka förstå mig på resten någon gång i framtiden.
 
En av alla bilder jag har tittat igen under dagen när jag överfört till hårddisken.
 
Förutom film-överföring i snigelfart så har jag varit ett par timmar i stallet. Cyklade dit i förmiddags och fick rida ännu ett pass i t-shirt då värmen är tillbaka i Skåne igen. Jag som trodde att vi äntligen skulle få höst på riktigt, och hade börjat plocka fram alla mina varma stallkläder, men nu fåt vi minst en till två varma veckor till innan hösten förhoppningsvis kommer tillbaka för att stanna. I vilket fall som helst så var Emil riktigt fin idag. Lite seg och stel precis under de första minuterna när jag kortat tyglarna, men sen var han riktigt pigg och fin, kul!
 
Mycket mer än så har jag väl inte gjort idag, men det är väl helt okej, jag är ju trots allt ledig för att ta det lugnt och vila upp mig. Imorgon däremot då är jag så redo för att jobba igen. Det ska bli riktigt skönt att faktiskt vakna tidigt när jag behöver det, vara i stallet hela dagen och köra full fart, för att sen åka vidare till nästa stall och rida Emil innan jag tar kväll igen. Innan dess ska jag avsluta denna dagen med att bara ta det lugnt ett tag till och sen sova. Hoppas verkligen att ni har haft en bra onsdag, vi ses imorgon, kram!
My Nordqvist

Skönt att det är ordnat nu! Är ju mardröm att bli av med bilder :(

Svar: Ja verkligen inte så kul, speciellt bilder från resor eller flera år tillbaka som man inte bara kan ta om. Så skönt att ha det fixat nu :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress