Josefin Nilsson

Monday morning
Godmorgon!
 
Klockan är strax efter 08 och jag håller på att äta frukost. Egentligen hade jag lätt kunnat sova ett par timmar till men eftersom jag ska till tandläkaren nu om 40 minuter så fick jag gå upp. Men ja, det gör inte så himla mycket jag har ju trots allt hunnit få lite sovmorgon, och var ändå vaken innan klockan ringde. Och det där tandläkarbesöket är också dagens enda plan, i övrigt ska jag bara ta det lugnt och njuta av min ledighet efter en himla massa jobb.
 
Jag fundera precis på det här med jobbet. Under 3 veckor har jag jobbat exakt varje dag, flera dagar mer timmar än vad som är "normalt" och bortsett från att jag var orolig för den skadade hästen så har allting bara varit kul. Nu har jag inte ens varit ifrån det i 24 timmar och jag saknar det redan eftersom jag inte ska dit idag. Konstigt det där med hur man kan sakna något på det sättet när det är det enda jag har gjort i 3 veckor. Fast samtidigt inser jag hur rätt mitt val måste ha blivit, för en gångs skull är jag på precis rätt plats vid rätt tillfälle för att verkligen trivas i mitt liv och min vardag. Det är ändå helt fantastiskt!
 
 
Nä, nu ska jag se till att jag får i mig den sista frukosten så att jag faktiskt kan komma i tid till tandläkaren denna gången. Sist jag skulle dit hade jag glömt tiden så jag sov mig igenom mer än halva tiden, de ringde och väckte mig och jag fick kasta mig iväg på cykeln. Det gör jag helst inte om några fler gånger... Hoppas att ni har en riktigt bra måndag och vecka framför er, vi ses mer under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress