Josefin Nilsson

Dags att vända upp & ner på allting
Godmorgon!
 
Har ni sovit gott? Jag har nog inte sovit så bra på vldigt länge som jag har gjort nu de senaste dagarna. Hinner mer eller mindre bara lägga mig i sängen och sen sover jag som en stock fram till kl 07 på morgonen då jag vaknar pigg och utvilad. Så himla skön känsla! 
 
Tiden har varit väldigt knapp de senaste veckorna så nu när jag har mängder av ledig tid igen så passade jag på att börja redigera lite fler vidoes från resan. En till film är ihop-klippt och jag skulle nog säga att denna är den där vi bjuder absolut mest på oss själva. Vi hade verkligen så galet kul den dagen och det kommer synas igenom filmen. Däremot väljer jag att bespara er från alla våra diskussioner om söndringa wet-suits, rumpor och dubbelhakor... haha, ska spara ner den på datan och sen lär den komma ut här på bloggen senare i eftermiddag/ imorgon.
 
 
Annars, vad händer idag då? Jo jag ska vända upp och ner på mitt rum då jag har tappat bort en hel del smycken. Eller rättare sagt, jag har städat lite snabbt i våras och lagt de på något bra ställe som jag nu inte har en blekaste aning om var det är. Så det ska jag ta reda på. Utöver det är dagens plan en tur till stallet nu under förmiddagen för att fixa stallet och rida Emil. Jag tänker mig att vi tar en joggingpass idag med fokus på lösgjordhet och framåtbjudning. Och sen i eftermiddag ska jag träffa min kusin och se hennes nya lägenhet, det ska bli riktigt kul!
 
Men först, frukost! Ha en riktigt grym onsdag, vi ses senare, kram!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress