Josefin Nilsson

Fyller dagen med favoriter
Godmorgon!
 
När ni läser detta har jag förhoppningsvis blivit av med den där trötthets-känslan som kommer med att väckarklockan ringer, och är i full gång på jobbet. För är det några som inte gillar att behöva vänta på morgonen, ja då är det hästarna. Ju fortare maten kommer destu bättre. Och efter det fortsätter dagen i ett högt tempo. Antagligen lär det bli lite ridning på jobbet under dagen, åteminstone 3-åringen kan jag gissa på redan nu i förhand.
 
Efter jobbet väntar sen den här killen på mig.
 
Ett pass med Emil står på schemat efter jobbet och jag ser fram emot det lika mycket som vanligt. Han blev lite vild på väg till ridhuset igår också men väl framme lugnade han sig direkt. Jobbade i skritten ett bra tag med att ställa, böja och flytta för skänkeln innan vi travade igång. Fortsatte sen liknande i traven, mycket övergångar volter och serpeltiner innan vi övergick till några varv galopp. Överlag vädligt fin! Målet är att hinna rida innan hoppträningarna drar igång i ridhusen idag och vi tar det då lite efter dagsformen.
 
Så mycket mer än så lär jag nog inte hinna med denna dagen, men vad gör det när jag fyller hela dagen med det bästa jag vet. Hoppas att ni också har en riktigt bra torsdag framför er, vi ses, kram!
Amanda (Swedish Passport)

Hoppas du får en underbar dag! :)

Svar: Tack du med! :D
Josefin Nilsson

FILIPPA

Härligt det låter :D Hoppas din dag blir bra!

Svar: Tack! Hoppas att du också får en helt underbar dag!
Josefin Nilsson

sarah

tack så mycket visst är dom fina =)

enna

Sötis :) Ska ha en frågestund på bloggen så in och ställ dina frågor ;) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress