Josefin Nilsson

En halv tand ute senare...
Hej!
 
Hoppas att ni har haft en bättre fredag än vad jag har haft... Dagen började bra med ett par timmars jobb i stallet där hästarna va pigga men snälla. Som jag skrev tidigare i veckan så blev det bara en kort dag på jobbet eftersom jag sen skulle dra ut tänder. Och det gick väl i stort sett så dåligt som det bara kunde ha gått.
 
Jag med både lugnande och bedövning kände exakt ingenting, och med tanke på att jag aldrig dragit ut några tänder innan så hade jag ingen aning om vad jag hade gett mig in på. Efter mer än en timme och en halv tand ute fick tandläkarna ge upp. Tydligen är mina tänder riktigt hårda och som om inte det vore nog så sitter de extremt (ovanligt för min ålder) hårt i käkbenet. Så efter en himmla massa kämpande då är själv tuggytan ute och resten av tanden kvar. För min del väntar nu (i värsta fall) extrem tandvärk och eventuell infektion i väntan på en tid till käk-kirurgen som får ta ut övriga 3 & 1/2 tänder.... Kul fredag det här!
 
Allt besvär enbart för att rätta till mitt sneda bett och tänder med tandställing längre fram. Börjar fundera på varför jag gav mig in i detta, men med en halv tand ute så är det lite sent att ändra sig, nu får jag bara bita ihop (bokstavligen talat) och hoppas att allting löser sig.
 
I vilket fall som helst så är jag glad att jag började dagen på jobbet i stallet för, 1. Alla dagar som innehåller stallet blir lite bättre, 2. Jag har gjort något meningsfullt i alla fall, och 3. Tack vare dagens tidiga jobb så har jag åtminstone fått i mig mat en gång (kl 06 imorse) innan jag fick matförbud på grund av lugnande och sen inte kunnat äta pga all bedövning och blod i mängder.
 
Hoppas verkligen att jag klarar mig ifrån den värsta smärtan lindrigt, annars lär det bli en lång helg på jobbet själv hemma med 9 hästar. Och att de där käk-kirurgerna kan trolla fram en tid till mig i början av nästa vecka så att lidandet blir så kort som möjligt.
 
Som sagt hoppas att er fredag har varit bättre än min. Annars får vi ta nya tag tillsammans imorgon. Ha en bra kväll, kram!