Josefin Nilsson

Lever i stallet med hästarna
Tiden sprang iväg men jag har tagit mig igenom den här måndagen. Det är så skönt att vara tillbaka i jobbet i stallet, även om det bara har gått en vecka sen jag sist var där. Och även om det har varit en dag då jag har haft saker att göra i stort sett hela tiden så har det verkligen inte känts stressigt på något sätt. Hästarna har uppfört sig bra och det finns egentligen ingenting att klaga på varken gällande hästarna, jobbet eller vädret. Min kropps funktion och min hälsa finns det däremot desto fler brister med.
 
Som att det inte räckte med att muskelskadan antagligen drogs upp något i fredags, så att jag nu har backat några steg igen i läkningsprocessen och har mer ont igen, så har jag nu även dragit på mig någon typ av dunderförkylning med halsont, hosta och yrsel, mysigt... Så istället för att åka till Emil och trimma ett pass på honom efter jobbet så fick jag snällt promenera hemåt och vila. Och det är väl på ungefär samma sätt som resten av veckan också kommer se ut. Förkylningen måste bort och muskelskadan läkas, men för att inte trötta ut er mer med allt tjat om den där skadan så har jag nu bestämt mig för at hålla det utanför bloggen så länge. Jag har en ny plan med ett nytt upplägg, eftersom det uppenbarligen inte fungerar som jag håller på nu, som jag ska ta tag i nästa vecka. Men innan dess ska jag jobba i alla fall 7 dagar till i sträck, så snälla håll alla tummar och tår för att jag lyckas hålla det på en bra nivå nu och i alla fall inte förvärrar det mer.
 
Såg att det var elever ute och hoppade på Flyinges stora gräsbana igår vilket påminde mig om när jag hoppade skolmästerskapet för två år sen med Jane. Känns ganska sjukt att jag inte har tränat, tävlat eller ens hoppat en hel bana sen dess.
 
Annars har jag nog inte så himla mycket mer att dela med mig av just nu. Hoppas att ni har haft en riktigt bra måndag och start på denna veckan. Vi ses imorgon, laddade med ny energi, kram!
Linnéa

Åh, sååå härlig bild 😍

Svar: Tack ❤️
Josefin Nilsson

Linnéa

Åh, sååå härlig bild 😍

Matilda Berlin

Fyyy vännen! STORT krya på dig <33

Svar: Tack så mycket! <33
Josefin Nilsson

Julia Svensson

Åh så fin bild!!

Svar: Ja visst är den, tack!
Josefin Nilsson

Emma Engström

Åh vad sugen jag blir på att hoppa när jag ser denna bild, såå roligt! Krya på dig i massor vännen! Kram

Svar: Ja jag med, det är verkligen så kul! Tack så mycket! <3
Josefin Nilsson

My

Krya på dig <3<3

Svar: Tack <33
Josefin Nilsson

Emiza

så fin bild

Svar: Tack! :D
Josefin Nilsson

Jennifer

Stackare med sjukdom och skada. Krya!


www.jennifermilton.blogg.se

Svar: Tack! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress