Josefin Nilsson

Vaknade av jordbävning
Hallå! 

Sista hela dagen i Bali och klockan har redan hunnit bli 12. Denna veckan har verkligen bara flugit förbi och det känns helst sjukt att vi flyger vidare till Australien redan imorgon. Vårt flyg lyfter dock inte förrän sent på kvällen så vi får nästan hela dagen imorgon också till att bara chilla här i Canggu, skönt!

Vi hade surfing tidigt imorse och jag fick fångat ett par vågor till med en bra känsla. Min tanke nu de sista dagarna var att stanna i Level 1 men tränaren i Level 2 villa ha med mig i den gruppen istället så jag har surfat med dom båda igår och idag med en riktigt bra känsla. Så imorgon lämnar jag Bali med en känsla av att jag fortfarande älskar surfing! Thea fick hoppa över surfingen idag på grund av någon typ av muskelskada/ överansträning så hon har haft en riktig spa morgon istället, och om jag förstod det hela rätt så har dom även vaknat av en jordbävning nu imorse. Vi var påväg till surfingen med bilen och kände ingenting, men så ät vägarna också extremt "hoppiga" redan från början. Men de som var kvar vaknade av att det skakade ordentligt här.

(null)

(null)
Två bilder från stranden imorse innan vågorna kom igång på riktigt.

Planen nu för resten av dagen är smoothie bowl till lunch så fort Thea är tillbaka. Sen ska vi väl chilla i/ vid poolen i eftermiddag, kolla på volleyboll tourneringen och ikväll är det Bali Olympics igen (fem-kampen). I väntan på att vi ska gå ut sen inatt till sand baren/ klubben så planerar jag och Thea att se nations hoppningen från Hickastead där min chef rider i det svenska laget. 

Nä nu måste jag nog göra min klar så att jag är redo när Thea kommer. Ha en grym söndag, kram!
Iselin Renée

Fine bilder :)

Svar: Åh tack så mycket! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress