Josefin Nilsson

Lugnet före stormen?
Godmorgon!
 
Jag hade väl önskat att jag skulle ha lite klarhet i hur resten av veckan kommer att se ut nu, men det har jag verkligen inte. Så under dagens gång får jag försöka få tag i min chef igen så att jag kan få reda på hur de sista veckorna innan jag åker ser ut rent jobbmässigt. Utöver det har jag en riktigt lugn onsdag framför mig. Planen från början var att jag skulle rida Emil idag också men så ville Emelie (som äger honom) rida själv idag, så då fick jag ännu mer ledigt. 
 
Den här trappan var en riktig ben-dödare förra sommaren, nu hade jag önskat att jag hade en sån någonstans här hemma.
 
Så fort jag har avslutat det här inlägget så tänker jag gå ut och ta en power-walk. Det är redan närmare 27 grader ute och stekande sol så det känns ganska lagom. I eftermiddag/ kväll ska jag och Thea köra ett pass på gymmet också. Jag behöver verkligen all träning jag kan få nu innan vi åker med tanke på att jag har missat mer än 3 månaders träning. Såklart vill jag inte överträna mig nu och gå sönder såhär precis innan resan, men samtidigt måste jag prova hur mycket jag håller för då jag vet att de två första veckorna, när vi ska surfa, kommer bli extremt krävande för kroppen.
 
Så där har vi väl min onsdag. Som sagt väldigt lugn men det är kanske ganska bra ändå. Hoppas att ni har en superbra onsdag, vi ses, kram!
Amanda Persson

så skönt och vara ledig och en del träning idag! gud vad kul! önskar jag också hann med :p kram :)

Svar: Ja verkligen så kul! Hoppas att du hinner med det en annan dag :) Kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress