Josefin Nilsson

SAAB Grand Prix & tävlingsdagen
Hej!
 
Godmorgon var jag egentligen på väg att skriva men det är verkligen inte morgon längre. Dock är jag tröttare nu än vad jag var när jag gick upp vid kl 8 imorse. Jag är alltid supertaggad när det står tävling på dagens schema och idag var inget undantag, efteråt däremot är jag helt urladdad och huvudet vaknar aldrig riktigt igen. Men det är det värt, då vet jag i alla fall att jag har gått all in och fokuserat allt vad jag bara kan. Och idag ledde det till och med till ett resultat som vi är nöjda med även om känslan inte var lika bra på banan som jag vet att vi kan. Men vi tar mer om dagens LA:1 imorgon när jag har hunnit kolla på filmen ett 10-tal gånger till och smält både prestationen och resultatet.
 
Pelle har efter att vi kom hem hunnit vara i hagen ett par timmar och kanske han fortfarande är där ute och njuter av solen. Jag själv fixade allting i stallet snabbt och har sen bara varit hemma en kort vända innan jag hoppade in i bilen igen och åkte till Flyinge för nästa tävling. Det är helt klart fördelen med att bara bo 10 minuter med bil eller cykel från Flyinge, jag kan alltid välja att se precis det jag vill. Så idag valde vi att åka dit för att se sista klassen under årets Flyinge Indoor, en 1,50m hoppning sponsrad av SAAB där det idag var final. En bra klass med lagom spänning och ännu roligare eftersom min chef gjorde två fina runder och tog en 5:e plats.
 
En väldigt gammal bild från Flyinge Indoor för flera år sedan, Rolf Göran Bengtsson och Unita Ask, idag var inte de på plats och det var inte så mycket pubilk heller för den delen.
 
Resten av kvällen ska jag verkligen inte göra något annat än att ta det lugnt. I försök att höja blodsockernivån och kanske vakna lite mer i huvudet har jag stoppat i mig ett par kakor men tyvärr gav det, som alltid annars, inget resultat. Så jag får helt enkelt inse att jag kommer vara lite halvt borta resten av kvällen och bara ta det lugnt. Hoppas att ni har haft en superbra lördag, vi ses igen imorgon med massa ny energi, kram!