Josefin Nilsson

Måndag 31 juli 2017
Godmorgon!
 
Måndag och jag är inte direkt supertaggad just nu, snarare lite nervös över hur det här faktiskt ska gå. Jag har nu jobbat 3 veckor på sommarjobbet och det har fungerat bra, nu är dock båda mina "ordinarie"kollegor på semester, vilket innebär att jag nu får ta över ansvaret för att vi ska hitta runt i stan och få med oss allting. Det kan gå exakt hur som helst känner jag och just nu hoppas jag bara på det bästa.
 
Huvudet kommer antagligen vara helt slutkört i eftermiddag/ kväll så därför känns det bra att jag och Thea planerade in ett gympass direkt efter jobbet idag. När jag sen tar bussen hem ska jag passa på att hämta hem Tage som ska bo hos oss ett par dagar. Finaste hunden, dessutom är det riktigt längesedan jag sist träffade honom så det ska bli mysigt! 
 
 
 
Och sen avslutar jag dagen i stallet. Pelle gick ett ordentligt pass på banan i lördags där vi galopperade mycket och känslan var bra. Kanske inte riktigt där vi slutade innan jag åkte till USA men ändå bra. Igår red vi ut till backarna för att konditionsträna och då var han riktigt fin, mjuk och lösgjord, kul! Så eftersom han har gått hårt nu ett par dagar, och jag dessutom kommer vara trött, så har jag valt att låta honom vila idag. Antingen tar vi en promenad eller så skrittar jag ut honom en kort runda. Vi får se ikväll.
 
Hoppas att ni får en bra start på dagen och veckan, och annars får vi bara försöka göra det bästa av det hela. Vi ses senare, kram!