Josefin Nilsson

Slut men ändå inte
Hej!
 
Fredag och jag har gjort det mesta som ska göras idag. Kvar på dagens schema står ett pass på gymmet och när jag väl kommer hem därifrån så tänker jag bara sätta mig i soffan, titta på Idol och sen inte göra något mer innan det är dags att sova. Men som sagt innan dess väntar ett pass på gymmet och det ska bli så skönt, shit vad jag har saknat träningen denna veckan när jag bara hunnit med ett pass på gymmet i måndags innan.
 
Annars har det varit en riktigt bra fredag. Timmarna på jobbet flöt på riktigt bra och jag måste erkänna att jag faktiskt gillar det här jobbet mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra när jag för 12 veckor sen skrev på ett avtal på 5 veckors sommarjobb. Efter det fick jag stanna kvar 7 veckor till och tyvärr är även den tiden slut nu. Vilket innebär att mintid som sommarjobbare på detta jobb är över för denna gången. Däremot är inte jobbet slut och till skillnad från några andra som slutade idag och på måndag går vidare till andra ställen, så kommer jag komma tillbaka redan på måndag. Hur länge jag stannar vet jag inte ännu men det är kul så länge det varar och när det sen tar slut, ja då får jag hitta något annat helt enkelt.
 
 
Utöver en bra dag på jobbet, överraskade Pelle med att uppföra sig riktigt bra idag. Med dagens blåst trodde jag att han skulle vara exakt lika laddad idag som igår men idag höll han sig faktiskt relativt lugn och lyssnade på mig även om han var spänd som bara den. Gick snällt ut i skogen där vi hade en mysig runda med stopp för att han skulle få äta gräs, och sen skrittade vi lite spänt hem igen. Fina ponny!
 
Nu måste jag sätta fart med att äta, hoppas att ni har haft en riktigt bra fredag! Kram!