Josefin Nilsson

Det kommer vända upp och ner på livet
Godmorgon!
 
En ny vecka och för många innebär det höstlov. Tiden från sommaren fram till höstlovet har nog aldrig gått så fort innan, eller jag har i alla fall adlrig upplevt det så. Men antagligen har väl det att göra med att jag nu inte har något höstlov heller och därför inte behövt ha någon nedräkning till just detta. Tiden går helt enkelt fortare när man inte väntar. Jag kommer trots detta att ha en del dagar ledigt denna veckan och helt ärligt behöver jag verkligen det. En förkylning har börjat komma och mentalt är jag helt död...
 
Igår tog jag det värsta besultet jag någonsin har tagit och nu är det som det är med det. Jag kommer att berätta mer om det under de närmsta dagarna men jag kan lova er att det kommer vända upp och ner på mitt liv, på så många sätt, när förändringarna väl börjar.  Men fram tills dess ska jag bara försöka njuta så mycket jag kan, även om det är lättare sagt än gjort.
 
Pelle och jag var igår ute i skogen och trimmade lite i alla gångarter och han kändes verkligen så fin. Kanske lite trött men ändå supermjuk och fin. Idag är planen att vi ska trimma vidare på banan under eftermiddagen och jag hoppas på att vi får till en minst lika bra känsla idag, älskade ponny! Innan dess ska jag till stallet, nu under morgonen, för att lägga på honom rätt täcke och bara mysa.
 
 
 
Utöver detta väntar ett pass på gymmet ikväll och fina Tage har flyttat hem till oss. Så en hel del tid kommer att tillbringas med min favorithund!
 
Hoppas att ni har en riktigt bra måndag framför er, kram!