Josefin Nilsson

Här ekar det tomt...
Hej!
 
Hur är det med er? Jag börjar vakna till liv igen efter att ha varit helt borta ett tag, både från bloggen och "verkligheten". Det är verkligen inget superväder ute längre och alla mina kompisar från gymnasiet har åkt iväg på jobb långt här ifrån eller semester. Så jag saknar dom en hel del samtidigt som det har varit ganska skönt att bara vara hemma och försöka reda ut alla tankar.
 
I vilket fall som helst så fortsätter livet framåt och på ett eller annat sätt så måste även vi gå vidare, trots att det känns tufft och konstigt. Jag har under de senaste dagarna tillbringat en hel del tid i stallet (som vanligt) med Pelle, borstat och fixat. När vi åkte iväg till London i slutet av förra veckan så fick han också börja gå ute dygnet runt och det har han fått fortsätta med. Jag lider när det regnar en massa och känner mig som världens elakaste människa men samtidigt vet jag att han trivs med att vara ute. Hostan som han hade har blivit betydligt mycket bättre men den är ändå inte helt borta, men utöver det känns han fin poch fräsch överlag.
 
 
Jag hoppas nu att vi ska kunna fortsätta träna vidare och förhoppningsvis kunna komma ut på någon tävling under de kommande månaderna, vad som sen händer är det ingen som vet och jag låter det vara så för tillfället också. Vi tar en dag i taget och hoppas att allting ska vara "på vår sida" för en gångs skull.
 
Annars är väl detta en ganska vanlig torsdag, jag har varit i stallet, jobbat på lite här hemma, gått en promenad med fina Tage och ska tillbaka till stallet lite senare för att rida Pelle. De senaste dagarna har vi trimmat på ordentligt på banan med varierande resultat och varit ute och galopperat så planen idag är att bara skritta en lugn runda för att sen rida ut en runda med Saga imorgon.
 
Bloggen kommer efterhand att återgå till det normala igen och tro mig, jag har mycket att skriva om, men som sagt försöker jag fortfarande landa i allt som har hänt under de senaste dagarna och det är inget jag varken vill eller orkar dra i här. Så ni får helt enkelt vänta lite så ses vi snart igen.
 
Ha det superbra, kram!