Josefin Nilsson

Ut på äventyr
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag riktigt bra och känner mig utvilad efter två dagar med flera timmars sovmorgon, hur skönt?! Igår var hela familjen ute på utflykt under dagen vilket var så skönt. Åkte till Höganäs tittade runder lite och åt pannkaksbuffé på Pannkaksladan, så himla gott! Idag vet jag inte riktigt vad som händer ännu men det blir säkert bra oavsett vad.
 
 
 
 
 
 
Jag ska tillbringa lite tid framför datan nu ett tag för att dels fixa med bloggen men också titta på lite tävlingar, fixa medlemskap i någon klubb och beställa licens. Även träningar ska bokas in. Som ni kanske förstår har jag bestämt mig för att det är dags att våga satsa lite med Pelle igen och om allting går som det ska kommer det att bli tävlingsdebut om ca 3-4 veckor. Men mer om det senare. Min plan är också att jag ska en snabb sväng till stallet för att fylla på vatten till alla hästarna nu under förmiddagen.
 
Ikväll väntar lite ridningen. Pelle var riktigt fin igår när vi väl kom igång. Han har verkligen blivit så sjukt tittig och stressar upp sig över allt möjligt helt i onödan, så när pappa stängde en grind igår på täckta banan blev det fullkomligt kaos i Pelles huvud och det tog sen 20 minuters lugnt trimmande i skritt och trav innan han var mjuk och avslappnad igen, helt galet! Galoppen var sen en riktig dröm när vi red både öppnor och slutor med en så fin balans, när det kommer till övergångarna har vi fortfarande en del att arbeta med däremot. Ikväll är min plan att han bara ska joggas lite lätt, antagligen har han en del träningsvärk efter gårdagens pass, fina ponny!
 
Hoppas att ni har en riktigt bra söndag, vi ses senare, kram!
Vanessa

åh så fräck den hästkonsten var!! :D

Svar: Ja verkligen superfin! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress