Josefin Nilsson

Valborg & Panik!
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag att jag har en hel del saker att ta tag i idag innan jag sen ska träffa mina kompisar i eftermiddag/ kväll. Valborg och de allra flesta här i Skåne väljer att vara i stadsparken i Lund hela förmiddagen. Jag hoppar det och tänker istället tillbringa tid i stallet och skriva mitt tal (svenska nationella) som ska redovisas nästa vecka. Hade helt missat att delar av det skulle varit inlämnat i torsdag så jag känner att jag måste fixa det idag, PANIK! (även om jag vet att min lärare sa att vi kunde lämna in senare om det behövdes).
 
Om bara en liten stund ska jag cykla iväg till stallet för att mocka sen hem igen. Pelle får gå i hagen ett par timmar nu på förmiddagen så att jag kan rida honom sen vid lunch och sen ta in honom. Igår var han trött och lite stel vilket jag helt och hållet förstår med tanke på hur mycket träningsvärk han antagligen har, så idag ska vi bara skritta ut en timme. 
 
 
Sen måste jag städa lite här hemma också för i eftermiddag kommer mina kompisar hit. Det blir bra!
 
Förresten förlåt för riktigt dålig uppdatering den sista tiden. Jag ska ta tag i det också den här helgen så håll ut, har massor att dela med mig av, ska bara ta tag i skolan först.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra lördag & Valborg, kram!