Josefin Nilsson

"Sommar väder" & ponnyn
Godmorgon!
 
Lite trött men glad sitter jag nu här med datan samtidigt som jag tittar ut genom fönstret. Mycket mörka moln och en hel del blåst men vid detta laget är jag inte precis förvånad längre. Två veckor kvar av sommarlovet och än så länge har jag bara badat två gånger och inte en enda gång i havet. Verkligen stor skillnad mot förra året då jag nästan var på stranden varje dag under ett par veckor. Men finns inte så mycket att göra åt det här "sommar vädret".
 
Pelle var verkligen överallt igår när jag började rida honom på banan. Hans fokus låg på allt annat förutom mig och känslan var allt annat än bra. I vanliga fall är han inte det minsta tittig men igår kastade han sig i sidled flera gånger och körde en tvärnit där jag kände att jag satt lite löst. Efter att jag hade varit lite halvt på väg att åka av, var det som att bitarna magiskt föll på plats och vips så var vi tillbaka i den vanliga känslan. Riktigt, riktigt fin och lydig blev han och vi jobbade hur bra som helst som ett team. Fina, fina ponny!
 
 
Vad jag och Pelle hittar på idag har jag inte riktigt bestämt men vi ska i alla fall inte vara på banan idag. Som det känns just nu lutar det mot att vi rider till backarna och galopperar lite, men vi får se.
 
Annars händer det nog inte så mycket idag. Min familj kom hem inatt efter att ha varit i Hamburg sen i tisdags så det är skönt att jag nu slipper vara hemma själv även om det sålart har varit bra träning för min del.
 
Hoppas ni har en bra dag framför er, ha det bäst!