Josefin Nilsson

Otroligt besviken på mig själv...
Vissa dagar blir det inte alls som man hade tänkt sig och idag är en sådan dag. Ridpasset med Pelle började verkligen inte bra och jag fick inte alls någon bra känsla. Helst av allt hade jag bara velat hoppa av och gå in med Pelle i stallet igen innan jag hann förstöra både mitt och hans självförtroende helt totalt. Jag red sämre än vad jag har gjort på väldigt länge och kände mig bara alltmänt stel och orörlig vilket inte hjälpte Pelle över huvudtaget utan bara förde över mina brister på honom istället.
 
Efter att ha saktat av till skritt och skrittat några varv på långa tyglar bestämde jag mig för att göra ett försök till och det är jag glad att jag gjorde. Även om min ridning fortfarande var långt ifrån som vanligt så fick jag en mycket bättre känsla. Pelle ställde precis som innan upp på allting jag bad honom om, skillnaden var bara den att jag kände att jag inte förstörde lika mycket för oss. Istället för att avsluta dagens pass i med en helt kass känsla avslutades det bra.
 
Ändå är jag riktigt besviken på mig själv. Jag kan rida så mycket bättre än vad jag gjorde och det sista jag vill göra är att förstöra Pelles självförtoende för att jag inte rider ordentligt. Detta passet sänker helt klart mitt självförtroende samtidigt vet jag att det kommer få mig till att jobba ännu hårdare för att till sist kunna känna att vi lyckades med det vi ville. Nu får jag försöka släppa detta och gå vidare, ta med mig alla svagheter för att jobba med det samtidigt som jag måste försöka se vad som faktiskt gick bra. Imorgon tar vi nya tag med ett stort leende och har kul tillsammans, jag kan så mycket bättre än såhär, vi kan så mycket bättre!
 
 Han betyder allt, min fina prins till ponny!