Josefin Nilsson

För pigg för sitt eget bästa
Hej!
 
Ny vecka och nya tag! Jag började denna måndagen i stallet och kom hem för en liten stund sedan. Pelle fick börja promeneras i lördags och har minst sagt varit pigg och taggad när vi ska gå. Igår gick han så snabbt så att jag nästan fick springa för att hinna med och när vi skulle byta varv (runt stallet) tog han sats för att springa iväg men lyckades inte så istället dansade han runder mig. Lite för pigg för sitt eget bästa men jag tar hellre att han är överdrivet pigg och glad än hängig och deprimerad.
 
Idag nöjde vi oss med att borsta riktigt länge nu på morgonen och sen gick han ut i hagen igen där frukosten väntade. Promenaden tar vi i eftermiddag.
 
Jag ska snart börja göra mig iordning för att ha bussen in till skolan där en lektion väntar. Känns skönt att komma iväg ett par timmar samtidigt som det just nu kan kännas lite onödigt att åka in till skolan för en lektion. Jag åker liksom buss lika länge sammanlagt som jag har lektion. Ja, ja så är läget och jag ska verkligen inte klaga då mitt schema överlag är riktigt skönt detta året.
 
ganska exakt två år sen..
 

Annars händer det nog inte så mycket denna måndagen.
 
Ha en riktigt bra dag!