Josefin Nilsson

Sista april 2015
Godmorgon!
 
Sista april och valborg idag vilket innebär kaos här mitt i Lund där jag går i skolan. Förra året hörde man musiken från Stadsparken in i klassrummen största delen av dagen. De har ännu inte dragit igång ordentligt men trots detta kunde man se att parken redan hade fyllts en hel del imorse när jag var på väg till skolan. 
 
Just nu sitter jag i skolan och här kommer jag att tillbringa min dag fram tills kl 16.00 när jag slutar. Förhoppningsvis går det då att ta sig hem med bussen genom stan men jag får antagligen räkna med att det tar en del extra tid när runt 30 000 personer finns i rörelse runt Stadsparken som ligger riktigt nära både min skola och stationen.
 
Efter skolan ska jag som vanligt till stallet och fixa allting där. Pelle ska joggas efter gårdagens träning då han med största sannolikhet kommer ha en del träningsvärk idag efter ett hårt pass igår där han verkligen fick jobba. Hege har länge varit sugen på att prova honom så igår passade vi på och jag tyckte att det var riktigt interesant att se någon annan rida Pelle eftersom jag aldrig annars gör detta. Han blev först lite förvånad och förstod inte riktigt varför vår tränare som bjuder en massa godis på honom helt plötsligt satt på hans rygg och när hon sen började ställa lite krav på honom såg han lite smått sur och frågande ut. Men oj vad fin han blev under de 15 minuterna hon red honom och Hege verkligen älskade honom. När jag sen satt upp igen var bakbens aktiviteten något helt annat än vad jag är van vid och allting kändes lekande lätt, dessutom kunde hon komma med ännu mer tips och råd vilket gjorde att känslan bara blev ännu bättre. Riktigt, riktigt fin var han och nu vet jag både vilken känsla vi letar efter och hur vi ska ta oss till den. 
 
Älskade ponny!
 
Ha en riktigt bra valborg!