Josefin Nilsson

Torsdags trött
Godmorgon!

Torsdag och jag är på jobbet, på väg ut till första stoppet. Solen skiner idag också och värmen verkar vara här för att stanna. Kroppen är trött efter gårdagen då det blev rörelser hela dagen, så med andra ord måste jag ta det lugnt och verkligen vara extra försiktig idag. Det är alltid en hårfin balans mellan att träna så att det stärker eller överträna sig så att det går sönder, och eftersom musklerna är sönder och svaga nu så är risken för att överträna större än vanligt. Men jag håller tummarna för att det ska gå bra.

Igår red jag ju ut med Saga på eftermiddagen och det var riktigt mysigt! Och sen firade vi mig med lite fika efter att vi hade lämnat hem Tage. Verkligen ett superstort tack för alla gratulationer igår! Idag är planen att rida Emil ett pass, antagligen i ridhuset då han har varit spänd nu den senaste veckan. Hoppas på att allting ska kännas bra och att vi kan få till en fin känsla tillsammans.

(null)
Fina Tage från en mysig eftermiddag i trädgården

Ikväll ska jag verkligen bara vila mig för att kunna jobba imorgon också. Hoppas att ni har en superbra torsdag framför er, vi ses senare, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress