Josefin Nilsson

Söndag & Lundakarnevalen
Godmorgon!
 
Söndag och jag tog en lång sovmorgon. Gårdagen blev inte så lugn som jag trodde på morgonen och det blev heller inget besök hos massören/ kiropraktorn. Istället tillbringade jag mer än en timme hos veterinären i Flyinge med min syster, mamma och kanin. Den lilla stackaren satt och skakade i hela kroppen i sin bur och mådde verkligen inte bra. Min första tanke var kaninpest och tyvärr var det också det som det visade sig att hon hade drabbats av. Vi hade inga andra val än att låta henne somna för att slippa lidande... De där små djuren lämnar verkligen större avtryck än vad jag hade trott.
 
Jag och mina syskon tog sen beslutet att åka in till Lundakarnevalen för att se Sabina Ddumba och trängas med en massa människor inne på området. Men det var kul att komma iväg och göra något annat och Sabina var riktigt bra.
 
 
 
Om ett par timmar ska vi nog åka in till Lund igen för att se Karnevalståget och sen får vi se vad som händer. I eftermiddag/ kväll ska jag i alla fall till stallet för att rida ett pass på Emil. Han har varit galet pigg hela veckan så vi får se om jag lyckas hålla mig till ett lugnt pass som tänkt eller om det kommer behövas ett tuffare trimpass. Och efter det måste jag spara på de krafterna jag har kvar för sen väntar minst 8 dagars jobb i sträck i stallet, då jag är hemma med i alla fall 9 hästar medan teamet åker till Rom för nationshoppning.
 
Hoppas att ni har  en superbra söndag framför er, vi ses, kram!
Alice

Åh, vet precis hur det känns att förlora ett djur, förlorade mina två kaniner förra året, 10 och sex år blev de. Saknar dem varje dag. <3 Vad roligt att se Sabina! ^^

Svar: Åh men usch vad jobbigt och tråkigt <3
Ja hon var riktigt bra! :)
Josefin Nilsson

Jinx

Åh vad tråkigt att höra med kaninen :( alltid lika jobbigt att förlora ett djur. <3

Svar: Ja verkligen så himla tråkigt :( <3
Josefin Nilsson

maja

Men åh tråkigt att höra med kaninen :(((

Svar: Ja verkligen riktigt tråkigt :(
Josefin Nilsson

Emma Engström

Massa kramar! <3 Åhh, Sabina Ddumba är ju såå grym!

Svar: <33 visst är hon!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress