Josefin Nilsson

Min mirakelprodukt mot muskelskador
Efter att ha gjort flertalet behandlingar med kiropraktik och massage samt vilat en del så trodde jag att min muskelskada äntligen var på väg att bli bättre, nästan helt bra. Fram tills förra fredagen då svullnaden och smärtan kom tillbaka igen och bara blev värre och värre. Trots att jag tog det lugnt hela helgen så hade jag fortfarande ont utan att göra något när jag åkte iväg till jobbet i måndags. Och jag kan helt ärligt säga att jag var väldigt rädd för att både göra det värre och att inte kunna genomföra veckans jobb.
 
Men så hittade jag min lösning i stallet. Jag har vid flera tillfällen fått ta till alla möjliga hästprodukter i stallet då jag har skadat mig där mer än en gång. Trots att det finns en del olikheter i både anatomin och fysiologin mellan oss människor och hästarna så är det mesta ändå väldigt likt eller samma vilket gör det ganska lätt att använda samma produkter. På hästarna i tävlingsstallet använder vi Arnikagel, vilket är en värmande gel, på de stora musklerna som hals, bog och rygg efter hårt arbete då det ska hjälpa till att både värma och läka microskador. Så jag provade med lite där på jobbet men trodde inte att det skulle göra någon större skillnad, men oj vad fel jag hade. Bara en liten stund efter att jag hade masserat på den "knöt" musklerna upp sig något och smärtan lättade.
 
 
Min mirakelprodukt mot muskelproblem/skador, fungerar exakt lika bra till oss människor som till hästarna.
 
Eftersom jag inte kunde få en ny tid hos kiropraktor/ massören förrän i början av nästa vecka, och jag ville genomföra veckan på jobbet, så har jag kört vidare med Arnikagelen både morgon och kväll hela veckan och den sneda magmusklen som innan sått ut som en bula har nu börjat sjunka in i kroppen igen, samtidigt som jag har kunnat jobba på mer eller mindre som vanligt utan smärta. Så har ni problem med stora muskelgrupper i kroppen som blir stumma, stela eller "knyter sig" så kan jag verkligen rekommendera er att köpa en förpackning Arnikagel. Finns i alla hästsportsbutiker (märken kan variera men innehållet är det samma), jag köpte min på Hööks för 99kr (flaska på 500ml).
Emelie

Tack för tipset! Alltid kul när folk delar med sig av vad som har funkat!! :D KRAM och ha en fin kväll! <3

Svar: Kul att du gilla det! Hoppas att du också får en riktigt fin kväll, kram! <3
Josefin Nilsson

Matilda Berlin

Men åh så bra tips!! Kram fining <3

Svar: Tack, kram bästa du <3
Josefin Nilsson

Emma Engström

Så roligt att hitta något som fungerar bra! :D

Svar: Ja verkligen så himla skönt, har försökt lösa det i 2 månader nu så detta var superbra! :D
Josefin Nilsson

Jonna

Tack för tipset, bra att du hittat något som funkar <3

Svar: Ja det känns så skönt! <3
Josefin Nilsson

Sara Ekman

Bra tips! :)

Svar: Tack, kul att du gilla det! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress