Josefin Nilsson

Idag är det min dag
Godmorgon!
 
Klockan börjar närma sig 06:00 och jag ska alldeles strax åka iväg till jobbet i Lund. Var ett tag sen jag var där sist nu så det ska ändå bli helt okej att komma tillbaka dit. Dock kan jag helt ärligt inte säga att jag har saknat det supermycket, men det blir bra ändå. 
 
Idag är det min födelsedag, min 21 års-dag, och jag önskade ingenting mer än att jag skulle vakna upp och känna att musklerna äntligen var på plats, men det är dom tyvärr inte. Jag kan väl egentligen inte säga att jag har ont längre inte när jag gör saker och inte när jag bara tar det lugnt, men musklen putar fortfarande ut ur kroppen som en bula i sidan av kroppen/ magen. Det har nu gått en månad sen jag besökte den första läkaren och sen tillbringade hela kvällen hos två till, och skillnaden är jättestor, så jag får väl bara försöka ha tålamod, andas och slappna av, och våga lite på att det kommer att lösa sig så småningom, även om det känns fruktansvärt långt borta nu.
 
I vilket fall som helst så kommer denna onsdagen att tillbringas på jobbet och när jag slutar ska jag sen vidare till stallet och Saga. Vi har inte träffats på riktigt länge nu så det ska bli kul, och mysigt att komma ut en runda med hästarna. 
 
En gammal bild på mig och Saga med Calle och Pelle från maj 2012.
 
Nu måste jag verkligen sätta fart mot jobbet. Vi ses under dagen, kram!
Matilda Berlin

Men åhh! STOOOORT GRATTIS finaste du <33

Svar: Tack så jättemycket! <33
Josefin Nilsson

My Nordqvist

Grattis :D

My Nordqvist

Grattis :D

Svar: Tack! :D
Josefin Nilsson

Islycka

grattis :D

Svar: Tack! :D
Josefin Nilsson

Louise

Grattis! :D

Svar: Tack så mycket! :D
Josefin Nilsson

Denise

GRATTIS! :D

Svar: Tack så mycket! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress