Josefin Nilsson

För idag fyller han år!
Godmorgon!

Hästarna äter frukost och precis som igår så passar jag på att kika in här lite snabbt då. Håller hästarna sig lugna så har också jag en ganska lugn dag framför mig här på jobbet. Ska strö alla boxarna lite extra och passa på att mocka hagarna nu när alla hästarna inte är hemma. Annars är det bara det vanliga fixandet med stallet, skrittmaskinen och bandet. Såret på den skadade hästen såg fint ut igår, det ena hade börjat läka bra och det andra som var något djupare såg också fint ut, och som sagt inga svullnader eller värme. Hoppas at det ser minst lika bra ut idag!

Och när vi ändå pratar häst, idag fyller min fyrbenta favorit 20 år. Helt galet att lilla Pelle, som kom till mig som. 12-åring idag blir 20. Shit vad han hann lära mig saker på de där 7 åren vi fick tillsammans, både som ryttare och om livet i allmänhet. Så idag saknar jag såklart min favoritponny lite extra mycket.

(null)

(null)
Bästa ponny-plutt ❤️

När jag slutar jobbet i eftermiddag så ska jag verkligen bara ha en lugn eftermiddag/ kväll utan att göra någonting. Som sagt blev det en snabb shoppingtur igår och jag lyckades få med mig en hel del kläder hem, vilket behövs inför resan, men det ska bli riktigt skönt att slippa springa runt på ett shoppingcenter i eftermiddag. Om det fortfarande är lika soligt då tar jag hellre och solar ett tag. Vi får se vad som händer efter kl 15 helt enkelt. Men nu ska hästarna ut, vi ses senare, kram!
Emelie JS

Vilka fina bilder!!!

Svar: Åh tack så mycket! :)
Josefin Nilsson

Emelie Andersson

Grattis till han!! :) han fyller i bästa månaden med ;)

Svar: Ja kan bara hålla med, bästa månaden ;)
Josefin Nilsson

FANNYTERESE

Så skönt med en lugn kväll! :)

Svar: Ja verkligen så himla skönt! :)
Josefin Nilsson

Dixi Wonderland

Grattis till honom :D

Svar: :D <3
Josefin Nilsson

Matilda Berlin

Men åh! Stort grattis till honom <33

Svar: Tack <33
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress