Josefin Nilsson

Prom memories
Fortfarande lätt en utav de roligaste dagarna/ kvällarna/ nätterna i mitt liv! (Balen 2016)
 
Hela min gymnasietid kan jag verkligen se tillbaka på med ett stort leende då jag fick tillbringa tre år med världens bästa kompisar och klass. Att de två första åren sen var extremt krävande rent pluggmässigt var en helt annan sak, men jag skulle aldrig velat byta varken min klass eller linje/ program mot något annat. Och det som toppade hela gymnasietiden är helt klart de sista månaderna, med hästskötarexamen, skolmästerskap, bli klar med gymnasiearbetet, och såklart överst på listan BALEN & STUDENTEN!
 
Eftersom jag gick på en av Sveriges största gymnasieskolor så fick man bara gå på balen med folk från skolan i åk 3 för att det inte skulle bli alldeles för många personer i lokalerna, trots det var vi 800 elever på balen, sjukt! Vi hade verkligen en grym kväll från minglet till nattklubben där vi festade på till kl 05:30 på morgonen! 
 
Ni som har balen framför er, passa på att njuta för det är en galet kul dag!
Att verkligen njuta av ledigheten
Godmorgon!
 
Då var det torsdag och jag har en till riktigt lugn dag framför mig, skönt! Jag hade tänkt sola lite idag också men det har börjat blåsa en hel del under natten så jag få se hur varmt det känns ute nu. Annars är dagens plan att rida Emil ett pass på banan under eftermiddagen/ kvällen. Han har varit ganska stel i vänstersidan nu de senaste veckorna så jag ska känna lite extra på det och hoppas att det har släppt en del. Eventuellt blir han sen bli kollad av IR-terapeuten igen för att se om det finns några låsningar eller liknande som ligger som grund för den här stelheten.
 
Utöver ridningen och kanske lite solande så händer det verkligen ingenting idag och jag ska verkligen bara passa på att njuta av en riktigt lugn dag. Bara att skriva den meningen och veta att jag kommer kunna njuta av ledigheten känns ganska sjukt. För ett år sen hade jag nog börjat klättra på väggarna efter ett par timmar då jag var så van vid att hela tiden ha saker inplanerade, men nu trivs jag verkligen med lugna dagar som variation till de mer intensiva perioderna.
 
 
 
Hoppas att ni får en riktigt bra torsdag, kram!
Mot solstolen
Godmorgon!
 
Klockan är 08:30 och jag har hunnit äta frukost. Hade verkligen varit så skönt med lite mer sovmorgon än vad det blev idag, men eftersom jag har lovat att lämna familjens ena bil på lagning så fick jag också aggera skjuts till jobbet nu imorse. Jag fick i alla fall en timmes mer sömn än tidigare i veckan/ förra veckan, och det lär bli fler chanser till sovmorgon under veckans gång. 
 
Värmen nu är väl ungefär den samma som det var förra året när vi var i New York. Och på tal om det, känns helt sjukt att det snart har gått ett år sen vi var där.
 
Vädret är helt galet bra idag också så om en liten stund ska jag gå ut i trädgården och passa på att sola lite. Armarna har ju fått lite färg på jobbet men övriga kroppen behöver verkligen sola, så det är precis vad jag tänker göra. Annars har jag verkligen inga planer för dagen men det gör inte så mycket. Det ska helt ärligt bara bli skönt att ta det lugnt en hel dag, efter mina nio intensiva dagar på jobbet. Sen kommer jag ju garanterat hitta på något under dagens gång för jag är inte direkt bra på det här med att bara ta det lugnt och göra ingenting särskilt länge. Men vad det blir, det får vi se senare.
 
Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag, vi ses under dagen, kram!