Josefin Nilsson

Startar dagen i tid
Godmorgon!
 
Då var det måndag igen och jag ska om en stund åka iväg till jobbet. För ovanlighetens skull kom jag upp när klockan ringde och har nu mycket mer tid än vanligt, skönt! Sen i somras har jag verkligen blivit en såndär person som kan snooza hur länge som helst på morgonen och det blirt ju alltid mer stressigt då i slutändan, så det ska jag verkligen försöka träna bort igen. Egentligen trivs jag inte alls med att behöva skynda mig på morgonen utan vill ha lugn och ro när jag ska vakna och äta frukost, så idag känner jag att verkligen att jag har bra förutsättningar till att få en bra start på denna veckan.
 
I vanlig ordning jobbar jag till 15 idag. Vad jag kommer att göra på jobbet idag är dock fortfarande oklart men det blir nog bra ändå. Efter jobbet är min plan att åka direkt till gymmet för att köra ett lättare pass där. Jag har nu gett upp på att bli helt frisk från alla förkylningar innan våren och värmen kommer, så min tanke nu är att dra igång träningen lite försiktigt igen. Det ska blir riktigt skönt! Utöver jobbet och träningen så har jag verkligen inga planer för resten av kvällen men jag hittar säkert något att sysselsätta mig med. Hoppas att ni har en riktigt bra måndag och start på veckan, kram!
 
 
Linnea Kinis

Jag kom också upp i tid och har mycket tid kvar nu innan det är dags att åka till jobbet. skönt! :)

Svar: Ja det är verkligen så himla skönt när man slipper stressa på morgonen, hoppas att du får en bra dag! :)
Josefin Nilsson

Angelica Wåhlin

Är också riktigt seg på att ta mig upp nuförtiden ..

Svar: Ja det är konstigt hur man kan bli så himla seg på morgonen, men sen kan jag ändå vakna riktigt tidigt på helgerna... :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress