Josefin Nilsson

Soon -> Jönköping
Godmorgon!
 
Lördag och jag vaknade nästan ännu tidigare än vanlig. Men jag har i alla fall kommit fram till varför jag alltid vaknar så himla tidigt på morgonen, för att jag är hungrig. Med andra ord vaknar jag tidigt för att jag alltid brukar äta frukost tidigt och då är kroppen inställd på att få mat vid den tiden, vilket gör att jag vaknar vid samma tid alltid. Jag lyckades somna om en liten stund till med en kurrande mage men gav upp efter ett tag och gick upp och åt, så nu känns allting mycket bättre.
 
Jag ska om en stund packa ihop lite saker inför en helg borta. Vid lunch rullar bilen norrut, närmare bestämt till Jönköping. Vi ska upp och träffa mina kusiner där och se sista innebandy matchen för säsongen, sen är serien slut och slutspelet drar igång. Det ska bli kul, och vi hoppas på en vinst i sista matchen för Jönköping med kusinen som tränare. Efter matchen är planen at vi ska äta lite och sen får vi se vad som mer händer under dagen/ kvällen.
 
En bild över Vättern mot Jönköping från när vi var där uppe senast mellan jul och nyår.
 
Så där har vi denna lördagens planer. Det ska bli riktigt mysigt att bara komma iväg lite, bo på hotell en natt och njuta av en god frukost imorgon. Sen ska vi ju på lite andra äventyr imorgon, vilket ska bli superkul, men det tar vi mer då. Vi hörs antagligen mer under dagen, ha det superbra, kram!
MADDISENJ.SE

Ja Sawgrass Mills var riktigt bra, så mycket rolig shopping!

Svar: Ja visst var det! Lätt bästa shoppningstället jag har varit på i USA med bra priser och stort utbud :)
Josefin Nilsson

Sara Ekman

Kul :)

Svar: Ja verkligen superkul :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress