Josefin Nilsson

Dressyrsadel och onsdagen
Hej!
 
Har ni haft en bra onsdag? Jag var så galet trött imorse så jag somnade om igen efter att klockan hade ringt, inte direkt första gången, och som alltid så blev det lite stressigt för att bli klar till jobbet då. Men vi kom iväg i tid och väl på jobbet så fick jag sen snabbt vakna. Så jag skulle väl ändå säga att jag har haft en bra dag såhär långt.
 
Om en liten stund ska jag gå ner ocg fixa klart maten, så att vi kan äta i lite tidigare idag och sen komma iväg. Jag ska rida Emil nu ikväll så det är mest det jag går och väntar på just nu, att få komma iväg till stallet. Det är en vecka sen sist nu så det ska bli riktigt kul att få sitta upp igen och känna hur han känns idag. Eftersom hoppsadeln nu är iväg för att bli fixad så ska jag dessutom prova rida honom med dressyrsadeln för första gången så det ska bli spännande. Min plan är att vi ska lägga mycket fokus på övergångarna och tempoväxlingarna idag också för att verkligen hitta en ärlig framåtbjudning och sen kunna jobba oss därifrån till lösgjordhet och mer bärig form med tryck bakifrån.
 
 
 
Och det är väl ungefär vad jag har att berätta om den här onsdagen. Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress