Josefin Nilsson

Det finns viktigare saker än det här...
Hej!
 
Hur är det med er? Det har hunnit bli torsdag eftermiddag och här har det stått tomt sen i måndags (söndags?). Jag tänker inte dra någon ursäkt om att tiden inte har räckt till, för tro mig det har den verkligen. Men det finns så mycket andra saker i livet som händer som är så mycket viktigare än att berätta om min vardag här på bloggen. Allting vänder så himla fort och ibland är det helt omöjligt att hinna med i svängarna och ta in vad som verkligen händer, och där är vi nu... Livet är så orättvist så att de inte ens går att beskrivas ord och verkligen alla små vardagsproblem sätts i distans och pausas upp. Jag hade säkert kunnat skriva hur mycket som helst om alla tankar som rör sig i huvudet men jag nöjer mig med att säga, ta hand om varandra.
 
 
 
I övrigt har jobbet varit som vanligt, eller ja något tyngre än vanligt eftersom snön nu håller på att vela fram och tillbaka i om den ska försvinna eller bli mer. Idag har vi liksom ca 3 plusgrader och snöande, och för en vecka sen hade vi -10 grader och snöande och nästa vecka ska det var närmare 10 plusgrader, så det varierar. Jag skickade iväg ett meddelande till en kompis (som jag gick högstadiet med) , som jag inte har träffat på över ett år, i helgen och igår möttes vi i stan och tog en fika. Tiden sprang iväg när vi skulle catcha up allting som har hänt i våra liv sen sist och den där lilla fikan blev närmare 3 timmar lång. Men det kändes otroligt lätt och avslappnat, nu får det inte gå så lång tid tills när vi träffas nästa gång. 
 
Från en annan fika i Lund för ett par veckor sen, då med min syster.
 
Annars har jag varit en svägn på gymmet i början av veckan, och kroppen reagerade direkt med att öka på förkylningen. Nu är det bättre igen så jag ger det nog ett nytt försök, lite försiktigt, imorgon igen. Också har jag ju varit i stallet hos Emil också sen senast. Utöver hoppningen i söndags, som gick superbra(!), så trimmade jag honom lite i ridhuset igår och fick till en riktigt fin känsla när vi väl kom förbi det sega i starten. Riktigt fin, pigg och lösgjord blev han, duktig!
 
Inser nu att hela detta inlägget blev extremt rörigt, men så får det vara nu. Väljer i alla fall att avsluta här nu för denna gången för att inte röra rut ännu mer i allting. Hoppas verkligen att allting är bra med er! Vi ses snart igen, kram! 
Sara

Huur gott såg detdär ut då :D

Svar: Ja galet gott! Lätt ett utav de bästa fikaställena i Lund, man blir aldrig besviken där :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress