Josefin Nilsson

A weekend to remember
 
Här ovan ser ni ett helt gäng med bilder från min helg som till största del tillbringades i Jönköping.
Tog en promenad i skogen här hemma innan vi sen tillbringade 3 timmar i bilen upp till Småland och Jönköping där vi började med en tidig middag på Texas Longhorn och sen såg JIK vinna sin sista seriematch i SSL för denna säsongen. Kvällen tillbringade vi sen därefter med min kusin, hans sambo, deras dotter och hans sambos familj, riktigt mysigt!
 
Åt sen en lång frukost på hotellet och sa hejdå till Jönköping för ett tag framöver, känns lite konstigt att inte ha tankarna inställda på att åka tillbaka igen till nästa säsong, men det är som jag skrev igår inte ett hejdå för alltid.
 
Och sen åkte vi 1 timme till norrut för att hälsa på min favoritponny, och hans nya ryttare och familj. Jag var lite nervös under morgonen och resan dit att det skulle kännas konstigt, med allting, och att Pelle inte skulle vara intresserad av att prata med mig. Men det hade jag inte behövt vara. Vi fick världens varmaste välkomnande, precis som sist när vi var uppe och lämnade Pelle, och jag och resten av familjen är verkligen så galet glada och tacksamma över att just denna familjen hittade Pelle. Det har blivit bättre än vad jag hade vågat drömma om!! Och lyckan och glädjen över att få klappa på min favoritponny tror jag inte går att missa i bilderna, ren lycka!
FILIPPA

Mysigt det ser ut!! Min hemstad ju :D

Svar: Ja det var verkligen super-mysigt! Åh vad kul, Jönköping har verkligen blivit en favoritstad för hela min familj :D
Josefin Nilsson

Netti Starby

Åh vad mysigt ni har haft det :-D Kramis

Svar: Ja verkligen, det var en så himla mysig helg, kram :)
Josefin Nilsson

Linnéa

Åh, sååå himla fina & härliga bilder <3

Svar: Tack så jättemycket :)
Josefin Nilsson

My

Åh så underbart att ni hittade ett hem som både ni och han trivs med!! <3

Svar: Ja det är verkligen så himla skönt att allting känns så himla bra <3
Josefin Nilsson

Julia Svensson

Åh så fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress