Josefin Nilsson

2018-03-13
Godmorgon!
 
Skåne börjar dagen med att bjuda på regn och jag är väl inte direkt sådär extremt taggad på att tillbringa 8 timmar utomhus då. Men det finns ingenting jag kan göra åt vädret så jag får helt enkelt bara klä på mig alla regnkläder och sen göra det bästa möjliga av dagen. Tyvärr blir det ju alltid såhär så fort snön ska försvinna och det blir lite varmare, men just därför har det också varit så himla skönt med den här snön, som för ovanlighetens skull, stannade på marken i hela två veckor.
 
Om en liten stund ska jag bege mig till jobbet och sen tillbringar jag hela dagen där, fram till kl 15, precis som vanligt. Igår fick jag springa på som bara den inne i stan och jag kan helt ärligt säga att jag var ganska slut i kroppen när det väl var dags att gå hem. Och sannolikheten att denna dagen kommer tillbringas likadant är ganska stor, men det är ändå ganska bra eftersom det blir lite som ett betalt (långt) gympass. Då behöver jag inte tänka så mycket på träningen när jag kommer hem vilket är skönt.
 
En bild från en dag på jobbet i höstas när vi var ute på landet, verkligen raka motsatsen mot gårdagens höga stadstempo.
 
Annars skulle jag inte direkt vilja påstå att det händer så himla mycket idag. Jag har verkligen inga planer för eftermiddagen/ kvällen men det kan nog bli ganska skönt ändå. För några månader sen skulle jag verkligen aldirg kunna förstå det sköna med en lugn eftermiddag/ kväll men jag har verkligen börjat vänja mig nu, och kan uppskatta det. Även om jag fortfarande föredrar en något mer aktiv och intensiv vardag. I vilket fall som helst så hoppas jag att ni får en riktigt bra dag. Jag måste börja sätta lite fart mot jobbet men vi ses senare under dagen, kram!
Sara Ekman

Segt att behöva vara utomhus i regnet :/

Svar: Ja det var inte superkul direkt men det har varit mycket sämre dagar än idag :)
Josefin Nilsson

Johanna Utterberg

Hoppas det inte blev allt för mycket regn när du var utomhus och att du fick en skön kväll :)

Svar: Det regnade stora delar av dagen men det var inget ösregn så det gick bra ändå :) hoppas att du också har haft en riktigt bra dag och kväll :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress