Josefin Nilsson

This weeks plans
Trots att jag är ledig resten av veckan, i alla fall vad jag vet nu, så har jag en del saker på mitt schema så jag tänkte att jag kunde dela med mig av det.
 
Onsdag: Ja dagens planer har ni ju redan läst om. Men jag ska äntligen komma iväg till gymmet (med Thea) och köra ett pass där, så himla taggad efter den här långa ofrivilliga vilan. Och sen ska Emil joggas lite lätt också.
 
Torsdag: Denna dagen är väl lite oklar än så länge. Egentligen hade jag velat komma iväg till stan för att klippa mitt hår, har tänkt på det sen i mars typ, så nu när jag har tid hade jag verkligen velat fixa det. Men vi får se om jag hinner lösa det, då några mäniskor kommer hem till oss för att fixa något mellan 12:30-14:30, då behöver jag vara hemma. Utöver det ska Emil trimmas ett pass, tanken är att vi tar det ganska lugnt här också men lägger lite mer energi på galopparbetet.
 
Liksom bara kolla på det här håret, det är ju överallt och ingenstans, verkligen i behov av en klippning.
 
Fredag: Sätter mig i bilen tillsammans med mamma och min syster på morgonen och kör norrut. Resten av dagen kommer sen att tillbringas i Jönköping. Jag har aldrig varit där innan på sommaren, och aldrig fått se ett soligt Jönköping heller för den delen, så jag håller tummarna för fint väder.
 
Lördag: Börjar dagen med hotell-frukost och sen får vi se vad som händer. Vi åker väl hem igen från Jönköping någon gång under eftermiddagen/ kvällen.
 
Trivs så himla bra i Jönköping och tycker att det är så fint vid sjön, dock hade det säkert varit ännu finare med lite sol ;) Bilderna är från när vi sist var där i mitten av mars.
 
 
Söndag: Än så länge inga fasta planer här, men om gymmet känns bra idag så kör jag antagligen ett pass till då. Och så ska Emil ridas, trimmar nog på banan då också då han lär vara lite pigg och överallt efter två dagars vila.
 
 
Har ni några roliga planer för veckan/ helgen?
maja söderberg

Åh kul med Jönköping. Jag bor bara 1 timma därifrån och kan lova dig att det är superfint nu på sommaren!!

Svar: Ja det ska bli superkul! Åh vad kul, då har du väl varit där runt omkring mycket på sommaren :)
Josefin Nilsson

Emma Engström

Håller verkligen tummarna för fint väder åt er! Kram

Svar: Åh tack så mycket! Hoppas du också får fint väder hos dig, kram! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress