Josefin Nilsson

Och där åkte jag av...
Hej!

Det har hunnit bli lördag och halva dagen har sprungit förbi, innan jag nu fick tid till att kika in här. Både jag och hästarna har en liten välförtjänt lunchrast innan jag sen ska sitta upp på nästa häst och trava ut en runda.

Vid flera tillfällen nu har min ena chef frågat om jag inte var sugen på att rida hingsten också när dom är iväg. Och helt ärligt har jag intr varit speciellt sugen på det då han verkligen har varit helt galen i perioder, så jag har snällt tackat nej. Men så sa hon nu att han har varit snäll den senare tiden, så jag gick med på att ge det ett försök. Han börjar det hela idag med att testa gränserna genom att försöka gå hem, fick in honom på banan igen och då reste han sig rakt upp, jag fick krama mig fast runt halsen och när han sen gick ner igen väldigt snabbt hann jag inte med så jag landade med fötterna på marken och armarna runt hans hals. Väldigt odramatisk avramling måste jag säga, men uppe i sadel igen så var prövningen över och han var väldigt fin, lydig och framför allt framme för skänkeln, duktig!

(null)
Här har vi busen på bild.

Några roliga timmar kvar på jobbet för dagen, och efter det ska jag möta Thea för en promenad i skogen. Det ser jag fram emot, minns inte när vi träffades sist så det måste vara riktigt längesen nu. Och på tal om Thea, om en månad är vi i Bali, redo för att surfa, sola, bada och bara träffas massa nya människor. Jag är sååå taggad!!!

Hoppas att ni har en superbra lördag, kanske med lite mer sol på himmeln än vad jag har. Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress