Josefin Nilsson

Ny vecka, ny start
Godmorgon!
 
Klockan har hunnit bli 10:15 och jag har verkligen kommit in i det här med att vara ledig och ta sovmorgon. Väldigt skönt har det varit men imorgon är det tillbaka till vardagsrutinerna som gäller. Därför ska jag passa på att njta lite extra av ledigheten idag. Eftersom vädret är lite grått idag, för första gången på mer än 1 månad, så känns det ändå helt okej att vara inne och vila upp sig. 
 
En söt bild på Tage från helgens släktkalas får bli dagens bild
 
Jag ska ringa min massör/ kiropraktor om ett par timmar för att stämma av hur vi ska göra nu. Det har nog blivit lite bättre efter torsdagens behandling men det är fortfarande inte helt bra. Får se om hon tycker att vi ska lägga in en behandling till idag trots att jag sen har 7 dagars jobb i sträck framför mig, eller om vi väntar med den behandlingen till nästa vecka. I vilket fall som helst ska vi försöka få tag i någon typ av "bälte" som jag sen ska ha ett tag framöver vid all typ av träning för att kunna komma igång med träningen utan att belasta muskeln för mycket.
 
Utöver det ska jag trimma Emil ett pass på banan i eftermiddag. Han var ganska pigg igår efter att ha tagit det lugnt sen i torsdags så vi fick inte någon bra känsla alls i början. Men när jag väl kunde komma om med benen och börja avvända energin så blev han riktigt fin och mjuk. Så idag är han förhoppningsvis fortfarande pigg i kroppen men lite lugnare i huvudet.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra måndag och start på veckan, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress